U bekijkt pagina: Home » Accessoires » 85 00

85 00 Accessoires

85 00 Accessoires 1 tot 8 van totaal 8
Magnify Sofi Antique Vloerkleed Beija Flor 60x97cm
Sofi Antique Vloerkleed Beija Flor 60x97cm
Sofi Antique Vloerkleed Beija Flor 60x97cm
Accessoires
85 00
Het Sofi Antique vloerkleed van Beija Flor is onderdeel van de Sofi serie. De Tile Floor vloerkleden van Beija Flor zijn compleet anders dan dat je van een vloerkleed kan verwachten. In tegenstelling tot de zachte vloerkleden van katoen of wol die je al snel onder een tafel of aan een bank schuift, zijn deze unieke vloerdecoraties een waar kunstwerkje en geven het interieur een geheel eigen karakter. Gemaakt van meerdere hoogwaardige PVC lagen met daarop een fotorealistische reliëf print, bieden de vloerkleden van Beija Flor een aantal unieke kenmerken. Zo zijn ze hypo-allergeen omdat ze geen stof verzamelen, zijn ze gemakkelijk te verplaatsen van kamer naar kamer en zijn ze volledig waterdicht. De vloerkleden zijn verkrijgbaar in maar liefst 4 verschillende maten zodat ze gemakkelijk zijn toe te passen voor elk formaat interieur en komen in een ruim aanbod met unieke prints. Het Sofi Antique vloerkleed is de "vintage" variant van het Sofi vloerkleed. Deze is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen in formaat en komt naast 60cm x 97cm in de maten 70cm x 180cm, 70cm x 120cm en 60cm x 80cm. - Uniek design. - Onderdeel van de Sofi serie. - Ontworpen door Maya Kounievsky. - Gemaakt van meerdere lagen PVC. - Waterdicht. - Hypo-allergeen. - Houdt geen stof vast. - Voorzien van fotorealistisch print met reliëf. - Verkrijgbaar in meerdere formaten. Onderhoud Bij levering is het product opgerold en zal deze nog niet gelijk vlak neer te leggen zijn. Leg deze in de zon of naast een verwarmingselement zodat deze dankzij de warmte zacht en vlak wordt. Leg daarna het reeds verwarmde kleed op een vlakke koude ondergrond zodat deze weer verstijfd in vlakke toestand en zichzelf aan de vloer trekt. Het schoonmaken van het vloerkleed gaat gemakkelijk met water en zeep aan beide kanten en laat deze vervolgens opdrogen. Uiteraard wordt gebruik van chloor of andere verkleurende schoonmaakmiddelen sterk afgeraden. Meer informatie?Mocht je meer informatie wensen over vloerkleden of over een ander product van Beija Flor dat je gezien hebt op Musthaves, dan kun je altijd contact met ons opnemen. Onze specialisten staan klaar om je te woord te staan inzake de Sofi Antique vloerkleden van Beija Flor en andere producten.
vloerkleden
Review product
 
Review Winkel
Retro uit de jaren dertig veertig vijftig zestig zeventig
 
�85.00
Magnify Gothic Antique Vloerkleed Beija Flor 60x87cm
Gothic Antique Vloerkleed Beija Flor 60x87cm
Gothic Antique Vloerkleed Beija Flor 60x87cm
Accessoires
85 00
Het Gothic Antique vloerkleed van Beija Flor is onderdeel van de Gothic serie. De Tile Floor vloerkleden van Beija Flor zijn compleet anders dan dat je van een vloerkleed kan verwachten. In tegenstelling tot de zachte vloerkleden van katoen of wol die je al snel onder een tafel of aan een bank schuift, zijn deze unieke vloerdecoraties een waar kunstwerkje en geven het interieur een geheel eigen karakter. Gemaakt van meerdere hoogwaardige PVC lagen met daarop een fotorealistische reliëf print, bieden de vloerkleden van Beija Flor een aantal unieke kenmerken. Zo zijn ze hypo-allergeen omdat ze geen stof verzamelen, zijn ze gemakkelijk te verplaatsen van kamer naar kamer en zijn ze volledig waterdicht. De vloerkleden zijn verkrijgbaar in maar liefst 4 verschillende maten zodat ze gemakkelijk zijn toe te passen voor elk formaat interieur en komen in een ruim aanbod met unieke prints. Het Gothic Antique vloerkleed is de "vintage" variant van het Gothic vloerkleed. Deze is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen in formaat en komt naast 60cm x 97cm in de maten 70cm x 180cm, 70cm x 120cm en 60cm x 80cm. - Uniek design. - Onderdeel van de Gothic serie. - Ontworpen door Maya Kounievsky. - Gemaakt van meerdere lagen PVC. - Waterdicht. - Hypo-allergeen. - Houdt geen stof vast. - Voorzien van fotorealistisch print met reliëf. - Verkrijgbaar in meerdere formaten. Onderhoud Bij levering is het product opgerold en zal deze nog niet gelijk vlak neer te leggen zijn. Leg deze in de zon of naast een verwarmingselement zodat deze dankzij de warmte zacht en vlak wordt. Leg daarna het reeds verwarmde kleed op een vlakke koude ondergrond zodat deze weer verstijfd in vlakke toestand en zichzelf aan de vloer trekt. Het schoonmaken van het vloerkleed gaat gemakkelijk met water en zeep aan beide kanten en laat deze vervolgens opdrogen. Uiteraard wordt gebruik van chloor of andere verkleurende schoonmaakmiddelen sterk afgeraden. Meer informatie?Mocht je meer informatie wensen over vloerkleden of over een ander product van Beija Flor dat je gezien hebt op Musthaves, dan kun je altijd contact met ons opnemen. Onze specialisten staan klaar om je te woord te staan inzake de Gothic Antique vloerkleden van Beija Flor en andere producten.
vloerkleden
Review product
 
Review Winkel
Retro uit de jaren dertig veertig vijftig zestig zeventig
 
�85.00
Magnify Gothic Vloerkleed Beija Flor 60x97cm
Gothic Vloerkleed Beija Flor 60x97cm
Gothic Vloerkleed Beija Flor 60x97cm
Accessoires
85 00
Het Gothic vloerkleed van Beija Flor is onderdeel van de Gothic serie. De Tile Floor vloerkleden van Beija Flor zijn compleet anders dan dat je van een vloerkleed kan verwachten. In tegenstelling tot de zachte vloerkleden van katoen of wol die je al snel onder een tafel of aan een bank schuift, zijn deze unieke vloerdecoraties een waar kunstwerkje en geven het interieur een geheel eigen karakter. Gemaakt van meerdere hoogwaardige PVC lagen met daarop een fotorealistische reliëf print, bieden de vloerkleden van Beija Flor een aantal unieke kenmerken. Zo zijn ze hypo-allergeen omdat ze geen stof verzamelen, zijn ze gemakkelijk te verplaatsen van kamer naar kamer en zijn ze volledig waterdicht. De vloerkleden zijn verkrijgbaar in maar liefst 4 verschillende maten zodat ze gemakkelijk zijn toe te passen voor elk formaat interieur en komen in een ruim aanbod met unieke prints. Het Gothic vloerkleed is de "nieuwe" variant van het vintage look Gothic vloerkleed en heeft de uitstraling alsof de tegels net zijn aangelegd in de woonruimte. Deze is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen in formaat en komt naast 60cm x 97cm in de maten 70cm x 180cm, 70cm x 120cm en 60cm x 80cm. - Uniek design. - Onderdeel van de Gothic serie. - Ontworpen door Maya Kounievsky. - Gemaakt van meerdere lagen PVC. - Waterdicht. - Hypo-allergeen. - Houdt geen stof vast. - Voorzien van fotorealistisch print met reliëf. - Verkrijgbaar in meerdere formaten. Onderhoud Bij levering is het product opgerold en zal deze nog niet gelijk vlak neer te leggen zijn. Leg deze in de zon of naast een verwarmingselement zodat deze dankzij de warmte zacht en vlak wordt. Leg daarna het reeds verwarmde kleed op een vlakke koude ondergrond zodat deze weer verstijfd in vlakke toestand en zichzelf aan de vloer trekt. Het schoonmaken van het vloerkleed gaat gemakkelijk met water en zeep aan beide kanten en laat deze vervolgens opdrogen. Uiteraard wordt gebruik van chloor of andere verkleurende schoonmaakmiddelen sterk afgeraden. Meer informatie?Mocht je meer informatie wensen over vloerkleden of over een ander product van Beija Flor dat je gezien hebt op Musthaves, dan kun je altijd contact met ons opnemen. Onze specialisten staan klaar om je te woord te staan inzake de Gothic vloerkleden van Beija Flor en andere producten.
vloerkleden
Review product
 
Review Winkel
Retro uit de jaren dertig veertig vijftig zestig zeventig
 
�85.00
Magnify Bauhaus Antique Vloerkleed Beija Flor 60x97cm
Bauhaus Antique Vloerkleed Beija Flor 60x97cm
Bauhaus Antique Vloerkleed Beija Flor 60x97cm
Accessoires
85 00
Het Bauhaus Antique vloerkleed van Beija Flor is onderdeel van de Bauhaus serie. De Tile Floor vloerkleden van Beija Flor zijn compleet anders dan dat je van een vloerkleed kan verwachten. In tegenstelling tot de zachte vloerkleden van katoen of wol die je al snel onder een tafel of aan een bank schuift, zijn deze unieke vloerdecoraties een waar kunstwerkje en geven het interieur een geheel eigen karakter. Gemaakt van meerdere hoogwaardige PVC lagen met daarop een fotorealistische reliëf print, bieden de vloerkleden van Beija Flor een aantal unieke kenmerken. Zo zijn ze hypo-allergeen omdat ze geen stof verzamelen, zijn ze gemakkelijk te verplaatsen van kamer naar kamer en zijn ze volledig waterdicht. De vloerkleden zijn verkrijgbaar in maar liefst 4 verschillende maten zodat ze gemakkelijk zijn toe te passen voor elk formaat interieur en komen in een ruim aanbod met unieke prints. Het Bauhaus Antique vloerkleed is de "vintage" variant van het Bauhaus vloerkleed. Deze is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen in formaat en komt naast 60cm x 97cm in de maten 70cm x 180cm, 70cm x 120cm en 60cm x 80cm. - Uniek design. - Onderdeel van de Bauhaus serie. - Ontworpen door Maya Kounievsky. - Gemaakt van meerdere lagen PVC. - Waterdicht. - Hypo-allergeen. - Houdt geen stof vast. - Voorzien van fotorealistisch print met reliëf. - Verkrijgbaar in meerdere formaten. Onderhoud Bij levering is het product opgerold en zal deze nog niet gelijk vlak neer te leggen zijn. Leg deze in de zon of naast een verwarmingselement zodat deze dankzij de warmte zacht en vlak wordt. Leg daarna het reeds verwarmde kleed op een vlakke koude ondergrond zodat deze weer verstijfd in vlakke toestand en zichzelf aan de vloer trekt. Het schoonmaken van het vloerkleed gaat gemakkelijk met water en zeep aan beide kanten en laat deze vervolgens opdrogen. Uiteraard wordt gebruik van chloor of andere verkleurende schoonmaakmiddelen sterk afgeraden. Meer informatie?Mocht je meer informatie wensen over vloerkleden of over een ander product van Beija Flor dat je gezien hebt op Musthaves, dan kun je altijd contact met ons opnemen. Onze specialisten staan klaar om je te woord te staan inzake de Bauhaus Antique vloerkleden van Beija Flor en andere producten.
vloerkleden
Review product
 
Review Winkel
Retro uit de jaren dertig veertig vijftig zestig zeventig
 
�85.00
Magnify Bauhaus Vloerkleed Beija Flor 60x97cm
Bauhaus Vloerkleed Beija Flor 60x97cm
Bauhaus Vloerkleed Beija Flor 60x97cm
Accessoires
85 00
Het Bauhaus vloerkleed van Beija Flor is onderdeel van de Bauhaus serie. De Tile Floor vloerkleden van Beija Flor zijn compleet anders dan dat je van een vloerkleed kan verwachten. In tegenstelling tot de zachte vloerkleden van katoen of wol die je al snel onder een tafel of aan een bank schuift, zijn deze unieke vloerdecoraties een waar kunstwerkje en geven het interieur een geheel eigen karakter. Gemaakt van meerdere hoogwaardige PVC lagen met daarop een fotorealistische reliëf print, bieden de vloerkleden van Beija Flor een aantal unieke kenmerken. Zo zijn ze hypo-allergeen omdat ze geen stof verzamelen, zijn ze gemakkelijk te verplaatsen van kamer naar kamer en zijn ze volledig waterdicht. De vloerkleden zijn verkrijgbaar in maar liefst 4 verschillende maten zodat ze gemakkelijk zijn toe te passen voor elk formaat interieur en komen in een ruim aanbod met unieke prints. Het Bauhaus vloerkleed is de "nieuwe" variant van het vintage look Bauhaus vloerkleed en heeft de uitstraling alsof de tegels net zijn aangelegd in de woonruimte. Deze is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen in formaat en komt naast 60cm x 97cm in de maten 70cm x 180cm, 70cm x 120cm en 60cm x 80cm. - Uniek design. - Onderdeel van de Bauhaus serie. - Ontworpen door Maya Kounievsky. - Gemaakt van meerdere lagen PVC. - Waterdicht. - Hypo-allergeen. - Houdt geen stof vast. - Bedrukt met fotorealistisch print met reliëf. - Verkrijgbaar in meerdere formaten. Onderhoud Bij levering is het product opgerold en zal deze nog niet gelijk vlak neer te leggen zijn. Leg deze in de zon of naast een verwarmingselement zodat deze dankzij de warmte zacht en vlak wordt. Leg daarna het reeds verwarmde kleed op een vlakke koude ondergrond zodat deze weer verstijfd in vlakke toestand en zichzelf aan de vloer trekt. Het schoonmaken van het vloerkleed gaat gemakkelijk met water en zeep aan beide kanten en laat deze vervolgens opdrogen. Uiteraard wordt gebruik van chloor of andere verkleurende schoonmaakmiddelen sterk afgeraden. Meer informatie?Mocht je meer informatie wensen over vloerkleden of over een ander product van Beija Flor dat je gezien hebt op Musthaves, dan kun je altijd contact met ons opnemen. Onze specialisten staan klaar om je te woord te staan inzake de Bauhaus vloerkleden van Beija Flor en andere producten.
vloerkleden
Review product
 
Review Winkel
Retro uit de jaren dertig veertig vijftig zestig zeventig
 
�85.00
Magnify Bella Antique Vloerkleed Beija Flor 60x97cm
Bella Antique Vloerkleed Beija Flor 60x97cm
Bella Antique Vloerkleed Beija Flor 60x97cm
Accessoires
85 00
Het Bella Antique vloerkleed van Beija Flor is onderdeel van de Bella serie. De Tile Floor vloerkleden van Beija Flor zijn compleet anders dan dat je van een vloerkleed kan verwachten. In tegenstelling tot de zachte vloerkleden van katoen of wol die je al snel onder een tafel of aan een bank schuift, zijn deze unieke vloerdecoraties een waar kunstwerkje en geven het interieur een geheel eigen karakter. Gemaakt van meerdere hoogwaardige PVC lagen met daarop een fotorealistische reliëf print, bieden de vloerkleden van Beija Flor een aantal unieke kenmerken. Zo zijn ze hypo-allergeen omdat ze geen stof verzamelen, zijn ze gemakkelijk te verplaatsen van kamer naar kamer en zijn ze volledig waterdicht. De vloerkleden zijn verkrijgbaar in maar liefst 4 verschillende maten zodat ze gemakkelijk zijn toe te passen voor elk formaat interieur en komen in een ruim aanbod met unieke prints. Het Bella Antique vloerkleed is de "vintage" variant van het Bella vloerkleed. Deze is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen in formaat en komt naast 60cm x 97cm in de maten 70cm x 180cm, 70cm x 120cm en 60cm x 80cm. - Uniek design. - Onderdeel van de Bella serie. - Ontworpen door Maya Kounievsky. - Gemaakt van meerdere lagen PVC. - Waterdicht. - Hypo-allergeen. - Houdt geen stof vast. - Voorzien van fotorealistisch print met reliëf. - Verkrijgbaar in meerdere formaten. Onderhoud Bij levering is het product opgerold en zal deze nog niet gelijk vlak neer te leggen zijn. Leg deze in de zon of naast een verwarmingselement zodat deze dankzij de warmte zacht en vlak wordt. Leg daarna het reeds verwarmde kleed op een vlakke koude ondergrond zodat deze weer verstijfd in vlakke toestand en zichzelf aan de vloer trekt. Het schoonmaken van het vloerkleed gaat gemakkelijk met water en zeep aan beide kanten en laat deze vervolgens opdrogen. Uiteraard wordt gebruik van chloor of andere verkleurende schoonmaakmiddelen sterk afgeraden. Meer informatie?Mocht je meer informatie wensen over vloerkleden of over een ander product van Beija Flor dat je gezien hebt op Musthaves, dan kun je altijd contact met ons opnemen. Onze specialisten staan klaar om je te woord te staan inzake de Bella Antique vloerkleden van Beija Flor en andere producten.
vloerkleden
Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, morgen in huis
1
Review product
 
Review Winkel
Retro uit de jaren dertig veertig vijftig zestig zeventig
 
�85.00
Magnify Bella Vloerkleed Beija Flor 60x97cm
Bella Vloerkleed Beija Flor 60x97cm
Bella Vloerkleed Beija Flor 60x97cm
Accessoires
85 00
Het Bella vloerkleed van Beija Flor is onderdeel van de Bella serie. De Tile Floor vloerkleden van Beija Flor zijn compleet anders dan dat je van een vloerkleed kan verwachten. In tegenstelling tot de zachte vloerkleden van katoen of wol die je al snel onder een tafel of aan een bank schuift, zijn deze unieke vloerdecoraties een waar kunstwerkje en geven het interieur een geheel eigen karakter. Gemaakt van meerdere hoogwaardige PVC lagen met daarop een fotorealistische reliëf print, bieden de vloerkleden van Beija Flor een aantal unieke kenmerken. Zo zijn ze hypo-allergeen omdat ze geen stof verzamelen, zijn ze gemakkelijk te verplaatsen van kamer naar kamer en zijn ze volledig waterdicht. De vloerkleden zijn verkrijgbaar in maar liefst 4 verschillende maten zodat ze gemakkelijk zijn toe te passen voor elk formaat interieur en komen in een ruim aanbod met unieke prints. Het Bella vloerkleed is de "nieuwe" variant van het vintage look Bella vloerkleed en heeft de uitstraling alsof de tegels net zijn aangelegd in de woonruimte. Deze is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen in formaat en komt naast 60cm x 97cm in de maten 70cm x 180cm, 70cm x 120cm en 60cm x 80cm. - Uniek design. - Onderdeel van de Bella serie. - Ontworpen door Maya Kounievsky. - Gemaakt van meerdere lagen PVC. - Waterdicht. - Hypo-allergeen. - Houdt geen stof vast. - Voorzien van fotorealistisch print met reliëf. - Verkrijgbaar in meerdere formaten. Onderhoud Bij levering is het product opgerold en zal deze nog niet gelijk vlak neer te leggen zijn. Leg deze in de zon of naast een verwarmingselement zodat deze dankzij de warmte zacht en vlak wordt. Leg daarna het reeds verwarmde kleed op een vlakke koude ondergrond zodat deze weer verstijfd in vlakke toestand en zichzelf aan de vloer trekt. Het schoonmaken van het vloerkleed gaat gemakkelijk met water en zeep aan beide kanten en laat deze vervolgens opdrogen. Uiteraard wordt gebruik van chloor of andere verkleurende schoonmaakmiddelen sterk afgeraden. Meer informatie?Mocht je meer informatie wensen over vloerkleden of over een ander product van Beija Flor dat je gezien hebt op Musthaves, dan kun je altijd contact met ons opnemen. Onze specialisten staan klaar om je te woord te staan inzake de Bella vloerkleden van Beija Flor en andere producten.
vloerkleden
Review product
 
Review Winkel
Retro uit de jaren dertig veertig vijftig zestig zeventig
 
�85.00
Magnify Bella Vloerkleed Beija Flor 60x80cm
Bella Vloerkleed Beija Flor 60x80cm
Bella Vloerkleed Beija Flor 60x80cm
Accessoires
85 00
Het Bella vloerkleed van Beija Flor is onderdeel van de Bella serie. De Tile Floor vloerkleden van Beija Flor zijn compleet anders dan dat je van een vloerkleed kan verwachten. In tegenstelling tot de zachte vloerkleden van katoen of wol die je al snel onder een tafel of aan een bank schuift, zijn deze unieke vloerdecoraties een waar kunstwerkje en geven het interieur een geheel eigen karakter. Gemaakt van meerdere hoogwaardige PVC lagen met daarop een fotorealistische reliëf print, bieden de vloerkleden van Beija Flor een aantal unieke kenmerken. Zo zijn ze hypo-allergeen omdat ze geen stof verzamelen, zijn ze gemakkelijk te verplaatsen van kamer naar kamer en zijn ze volledig waterdicht. De vloerkleden zijn verkrijgbaar in maar liefst 4 verschillende maten zodat ze gemakkelijk zijn toe te passen voor elk formaat interieur en komen in een ruim aanbod met unieke prints. Het Bella vloerkleed is de "nieuwe" variant van het vintage look Bella vloerkleed en heeft de uitstraling alsof de tegels net zijn aangelegd in de woonruimte. Deze is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen in formaat en komt naast 60cm x 80cm in de maten 60cm x 97cm, 70cm x 120cm en 70cm x 180cm. - Uniek design. - Onderdeel van de Bella serie. - Ontworpen door Maya Kounievsky. - Gemaakt van meerdere lagen PVC. - Waterdicht. - Hypo-allergeen. - Houdt geen stof vast. - Voorzien van fotorealistisch print met reliëf. - Verkrijgbaar in meerdere formaten. Onderhoud Bij levering is het product opgerold en zal deze nog niet gelijk vlak neer te leggen zijn. Leg deze in de zon of naast een verwarmingselement zodat deze dankzij de warmte zacht en vlak wordt. Leg daarna het reeds verwarmde kleed op een vlakke koude ondergrond zodat deze weer verstijfd in vlakke toestand en zichzelf aan de vloer trekt. Het schoonmaken van het vloerkleed gaat gemakkelijk met water en zeep aan beide kanten en laat deze vervolgens opdrogen. Uiteraard wordt gebruik van chloor of andere verkleurende schoonmaakmiddelen sterk afgeraden. Meer informatie?Mocht je meer informatie wensen over vloerkleden of over een ander product van Beija Flor dat je gezien hebt op Musthaves, dan kun je altijd contact met ons opnemen. Onze specialisten staan klaar om je te woord te staan inzake de Bella vloerkleden van Beija Flor en andere producten.
vloerkleden
Review product
 
Review Winkel
Retro uit de jaren dertig veertig vijftig zestig zeventig
 
�85.00
85 00 Accessoires 1 tot 8 van totaal 8

Geschiedenis

  • Opgeslagen
  • None
  • Recent bekeken
  • None
  • Mijn recente zoekopdrachten
  • None

Laatste nieuws

Populaire zoekopdrachten