U bekijkt pagina: Home » Bureausandinterieur » 69 00

69 00 Bureausandinterieur

69 00 Bureausandinterieur 1 tot 1 van totaal 1
Magnify Inca Kruk Picchu
Inca Kruk Picchu
Inca Kruk Picchu
BureausandInterieur
69 00

Een uniek exemplaar

Stevige ronde houten kruk op vier poten. Een modern, landelijk of klassiek interieur, deze kruk deze past overal bij. Deze kruk bestaat uit een mix van gebruikt (recycled) hout en heeft daarmee expres een used-look waardoor de kruk een vintage uitstraling heeft. 

Materiaal

Iedere kruk heeft een variërende samenstelling en (gekleurde) uiterlijkheden. Ieder exemplaar is dan ook uniek.
Deze kruk heeft de volgende afmetingen 49 x 49 x 46 (h x b x d).

Die wil ik!

Word je graag persoonlijk geholpen? In onze showroom ben je zes dagen per week welkom en helpt één van onze collega’s je graag bij je keuze en het beantwoorden van al je vragen. Wel graag op afspraak!

Online bestellen hoeft niet ingewikkeld te zijn. Bij Livengo is dit in ieder geval zo gepiept. Binnen een paar stappen bepaal je helemaal zelf wat je wilt hebben en hoe je wilt betalen. Wij nemen vervolgens binnen enkele dagen contact met je op om je bestelling door te nemen en een leverdatum af te stemmen. Een week voor levering ontvang je per sms het exacte tijdstip (op 1 of 2 uur nauwkeurig), zodat je niet de hele dag op ons hoeft te wachten.

Onze levertijd is bij bezorging maximaal 3 weken. Kies je voor deze optie? Dan monteren wij het bed ook in de gewenste slaapkamer.

Je bestelling ophalen behoort ook tot de mogelijkheden. Dan zijn we net iets sneller en staat alles binnen een week voor je klaar!


Bureaus & Interieur
1
Review product
 
Review Winkel
Retro uit de jaren dertig veertig vijftig zestig zeventig
 
�69.00
69 00 Bureausandinterieur 1 tot 1 van totaal 1

Geschiedenis

  • Opgeslagen
  • None
  • Recent bekeken
  • None
  • Mijn recente zoekopdrachten
  • None

Laatste nieuws

Populaire zoekopdrachten