U bekijkt pagina: Home » Meubels » 209 00

209 00 Meubels

209 00 Meubels 1 tot 3 van totaal 3
Magnify Pitch Eetkamerstoel Dan-form Zwart
Pitch Eetkamerstoel Dan-form Zwart
Pitch Eetkamerstoel Dan-form Zwart
Meubels
209 00
De Pitch eetkamerstoel van Dan-Form is onderdeel van de Pitch serie.De Pitch eetkamerstoel heeft een slank en modern onderstel waarbij de zitting een wat robuustere uitstraling heeft. Voor Dan-Form zijn dit geen ongewone combinaties en dankzij de de verschillende kleurcombinaties zijn deze stoelen makkelijk te plaatsen in vrijwel elk interieur. Het onderstel is te verkrijgen in zwart metaal en RVS. De zitting is verkrijgbaar in geel, cognac bruin, vintage groen, vintage grijs en vintage bruin. - Modern design. - Bekleding van hoogwaardig imitatieleer. - Verkrijgbaar in diverse kleuren. - Elegant metalen onderstel. - Ideaal om te combineren met verschillende uitvoeringen. - Gecommuniceerde prijs is per stuk, wordt verkocht in set per 2 stuks. Meer informatie?Mocht je meer informatie wensen over eetkamerstoelen of over een ander product van Dan-Form dat je gezien hebt op Musthaves, dan kun je altijd contact met ons opnemen. Onze specialisten staan klaar om je te woord te staan inzake de Pitch eetkamerstoel van Dan-Form of andere producten.
eetkamerstoelen
Review product
 
Review Winkel
Retro uit de jaren dertig veertig vijftig zestig zeventig
 
�188.10
Magnify Pitch Eetkamerstoel Dan-form Cognac
Pitch Eetkamerstoel Dan-form Cognac
Pitch Eetkamerstoel Dan-form Cognac
Meubels
209 00
De Pitch eetkamerstoel van Dan-Form is onderdeel van de Pitch serie.De Pitch eetkamerstoel heeft een slank en modern onderstel waarbij de zitting een wat robuustere uitstraling heeft. Voor Dan-Form zijn dit geen ongewone combinaties en dankzij de de verschillende kleurcombinaties zijn deze stoelen makkelijk te plaatsen in vrijwel elk interieur. Het onderstel is te verkrijgen in zwart metaal en RVS. De zitting is verkrijgbaar in geel, zwart, vintage groen, vintage grijs en vintage bruin. - Modern design. - Bekleding van hoogwaardig imitatieleer. - Verkrijgbaar in diverse kleuren. - Elegant metalen onderstel. - Ideaal om te combineren met verschillende uitvoeringen. - Gecommuniceerde prijs is per stuk, wordt verkocht in set per 2 stuks. Meer informatie?Mocht je meer informatie wensen over eetkamerstoelen of over een ander product van Dan-Form dat je gezien hebt op Musthaves, dan kun je altijd contact met ons opnemen. Onze specialisten staan klaar om je te woord te staan inzake de Pitch eetkamerstoel van Dan-Form of andere producten.
eetkamerstoelen
Review product
 
Review Winkel
Retro uit de jaren dertig veertig vijftig zestig zeventig
 
�188.10
Magnify Pitch Eetkamerstoel Dan-form Grijs
Pitch Eetkamerstoel Dan-form Grijs
Pitch Eetkamerstoel Dan-form Grijs
Meubels
209 00
De Pitch eetkamerstoel van Dan-Form is onderdeel van de Pitch serie.De Pitch eetkamerstoel heeft een slank en modern onderstel waarbij de zitting een wat robuustere uitstraling heeft. Voor Dan-Form zijn dit geen ongewone combinaties en dankzij de de verschillende kleurcombinaties zijn deze stoelen makkelijk te plaatsen in vrijwel elk interieur. Het onderstel is te verkrijgen in zwart metaal en RVS. De zitting is verkrijgbaar in geel, cognac bruin, vintage groen, zwart en vintage bruin. - Modern design. - Bekleding van hoogwaardig imitatieleer. - Verkrijgbaar in diverse kleuren. - Elegant metalen onderstel. - Ideaal om te combineren met verschillende uitvoeringen. - Gecommuniceerde prijs is per stuk, wordt verkocht in set per 2 stuks. Meer informatie?Mocht je meer informatie wensen over eetkamerstoelen of over een ander product van Dan-Form dat je gezien hebt op Musthaves, dan kun je altijd contact met ons opnemen. Onze specialisten staan klaar om je te woord te staan inzake de Pitch eetkamerstoel van Dan-Form of andere producten.
eetkamerstoelen
Review product
 
Review Winkel
Retro uit de jaren dertig veertig vijftig zestig zeventig
 
�188.10
209 00 Meubels 1 tot 3 van totaal 3

Geschiedenis

  • Opgeslagen
  • None
  • Recent bekeken
  • None
  • Mijn recente zoekopdrachten
  • None

Laatste nieuws

Populaire zoekopdrachten